/> Hashtag Girl: Moja mala matura

Wednesday, June 22, 2016

Moja mala matura

Pa kakva bih ja to blogerka bila da nisam napisala post o svojoj maloj maturi i ubacila po koju sličicu svoje haljine. Hahah, šalim  se :)


Kakva je to spontana sličica, a?
Divim se travi i korovu sa moje desne strane, jer je to najbolje činiti pred malu maturu...

Moja mala matura je bila trećeg juna u restoranu koji je skoro renoviran. Svako odeljenje je imalo svoj sto, takođe i nastavnici.  (To je bila jedna jako nebitna informacija, ali poznata sam po iznošenju baš takvih)

Haljinu sam šila, jer sam istu takvu pre pola godine našla na kineskom sajtu, ali se nisam usudila da naručim jer sam znala da neće izgledati kako treba. Veoma sam jeftino prošla - 2000 dinara samo za nju. U tu cenu ulazi materijal (koji sam jedva našla) i šivenje. Da haljina ne bi izgledala obično, dodala sam i čokoladno braon pojas sa cvetićem iste boje :)
Moram da podelim svoje novo znanje o krojenju, of kors: haljina je polugloh. Gloh, polugloh, nemam pooojma šta je sve to, samo sam zapamtila da je moja to drugo. Kraj,..

Zahtevala sam pismo tašnu da bih imala šta da držim u ruci na slici jer ne znam šta da radim sa rukama. Da ih držim kao dinosaurus? Da mlataram njima kao da mi nije dobro? Šta?
Platila sam je oko hiljadu dinara, ne sećam se tačno.

Cipelice su kupljene u Deichmann-u po ceni od 2000 dinara. Jedva sam našla boju koja mi odgovara. Tražila sam čokoladno braon  jer su takve najviše išle, ali sve su bile bapske. 

Što se tiče kose, samo sam je peglala. Nisam htela ništa specijalno ni za šminku ni za frizuru, što je iznerviralo mog frizera/šminkera. Poruka za njega: Buraz, ne pitaš se ti tu ništa, pozdrav!

Nisam najviše plesala, ali sasvim dovoljno, da ne kažu: Vidi ova samo sedi :')
Svi smo zamerili jednom odeljenju koje uopšte nije ustajalo, ali uopšte!

Dogovorili smo se da kući idemo peške, barem deo nas, oni koji su mogli. Bez razmišljanja sam prihvatila iako mi je izašlo dosta žuljeva od baletanki.
Šetajući smo se zezali, komentarisali kako je matura prošla i šta se sve izdešavalo.

To je bilo ukratko o mojoj maturi, nadam se da ste uživali čitajući i da vam se sviđa moja spontana sličica ♥
Pozdrav!


6 comments:

  1. Odličan post,haljina izgleda savršeno <3

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/06/summer-diys-and-lifehacks-collab-sa.html

    ReplyDelete
  2. Dezen haljine je jako sladak. Drago mi je što je sve prošlo dobro! :)

    misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Divna haljina!Bas si slatka! :)
    Pridruzila sam se blogu,nadam se da ces uzvratiti,hvala!

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  4. Predobar post,uživanje je čitati tvoje postove i zaista si me kupila 😊.Jako mi se dopada tvoj blog,preslatko si izgledala na maturi,i dobijaš novog člana.Volela bih i da ti pogledaš moj blog i učlaniš se ako želiš 😘😘
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!