/> Hashtag Girl: BTS: Diy Notebook Decor/Cover

Saturday, August 22, 2015

BTS: Diy Notebook Decor/Cover


Ako ste na rođendanu i tamo ima mala količina vaše omiljene hrane - uzmite je iste sekunde! Pitate se zašto? Pa, bila sam sinoć na rođendanu i bile su mini pice (one nisu moja omiljena hrana, ali su barem bile bolje od suvih i praznih kiflica u kojima je trebalo da bude sir). Nisam bila jedina koja je shvatila da su kiflice suve. E, zato su svi počeli da grabe mini pice brzinom svetlosti, koju moje ruke ne mogu da postignu.

A, da, tema... Tema današnjeg posta je BTS. Pokazaću vam dve ideje kako da ukrasite svoje sveske i kako da napravite svoju 'tablu' za domaći.




                   Za prvu ideju biće vam potrebni; časopis, makaze, lepak i sveska.
Ovo je vrlo jednostavno i uradi se za 5 minuta. Kao što možete videti na slici, prvo isecite bilo koju stranu časopisa u mnogo malih trouglova. Nakon toga, sve ih zalepite na svesku. Ne morate precizno lepiti, jer ako nije precizno izgledaće lepše.



                       Ova ideja je za one koji vole da probaju nešto novo. Zato, ako ste to vi, brzo u ruke reciklirani papir (ili neki ukrasni papir), makaze, lepak, svesku, tempere, četkicu i stikere.
Prvo uzmite svesku i primerite uz papir, zatim nacrtajte linije i isecite kako je prikazano na slici (kvadrate sa ćoškova i dve crte na sredini). Onda na to stavite svesku i zalepite ćoškove da sveska ne bi ispadala. Možda sam ovo malo čudno objasnila, tako da, ako niste sigurni gde se sečete ili imate neke druge nedoumice - javite se u komentare.
Drugi deo je čisto radi dekoracije. Zalepite stiker na svesku i premažite ga temperom, odlepite stiker i dobili ste 'fleku' oblika leptira.


Možda ova ideja nekima izgleda čudno, jer naravno uvek možete običnom olovkom da zapisujete domaći na kraju sveske i onda izbrišete, ali ovo je malo zabavnije. Potreban vam je crni papir, lepak i naravno sveska. Crni papir izmerite da se veličinom uklapa u koricu sveske i zalepite ga. Uzmite kredu i napišite šta god hoćete na papiru, a kad to budete želeli da izbrišete samo iskoristite maramicu.
I tako ste dobili malu 'tablu' za ispisivanje domaćeg.


2 comments:

  1. Prelepo <3
    I ja imam BTS postove pa pogledaj...

    jananikolic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jako dobar post,bas si lepo sve napisala :)
    Ako elis pogledaj moj blog i postani clan <3

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!