/> Hashtag Girl: #BTS postovi su zvanično gotovi, bacimo se na knjige i učenje

Sunday, September 4, 2016

#BTS postovi su zvanično gotovi, bacimo se na knjige i učenje

Što te nema, jadna?

Kako bih drugačije ja započela post nego nečim takvim, heh :')
Nema me dugo, a neće me ni biti. Da počnem da se pravdam bilo bi - Pa, Marija, još mnogo drugih blogerki su krenule u srednju školu, možda čak i težu nego tvoju, a ipak bloguju. Jednostavno se još uvek uhodavam, polako vraćam svakodnevnu organizaciju u raspored i navikavam se na učenje vikendom i rađenje domaćih zadataka. U pozadini trenutno svi moji gledaju neki dokumentarni program, pa ne mogu da se skoncentrišem na pisanje, bogzna šta ću da napišem greškom.


Opet on - Timur Vermes
 Sad je na televizoru ženska tv, komentarišu kako su se poznate ličnosti obukle. Oukej...
Umm... Utišajte televizor, pliz :'(

Što se tiče srednje škole - gimnazija, društveni smer. Idu mi odlično i prirodne i društvene nauke, ali, hajde, eci peci pec - društveni.  Najviše bih volela informatički smer (ironija, znam) ali su ga ukinuli pre dve-tri godine.

Ima duplo manje dečaka u odeljenju, znači, problemi oko mature, heh. Sa mnom u odeljenju je, nekim čudom, moja drugarica iz osnovne, odnosno iz starog odeljenja. Zauzele smo fino mesto za sedenje i upoznale nekoliko devojčica, očekujemo da ih upoznamo sve do kraja nedelje. Već smo spazile dve koje nam apsolutno ne odgovaraju, jedna pričljivica, a druga napadna devojčica u fazonu budimo drugarice!!! Ali sve ostale su fine i nasmejane. 

Ovaj vikend se već radi punom parom - spremanje za inicijalni iz matematike, srpskog, hemije, pisanje prikaza knjige iz srpskog. Pošto je već nedelja veče, sve je spremno i u glavi i u svesci, samo treba da se dođe ujutru do škole. 

Profesori...eh. Svaki je drugačiji na svoj način. Jedan lud stopostotno, drugi strog, treći fin i sladak, većina dvolična. Ali predviđam na lepu i društvenu budućnost.


Palić zoovrt




6 comments:

  1. Draga, svaki početak je težak..Ti si bar jako dobra blogerka, polako, navići ćeš se, uz tebe smo. Budi opuštena, ne cimaj se, imaš kvalitetan blog, dobre postove poput ovog, imaš naš citaoce koji smo tu da te podržimo tako da je odmah sve lakše!!! Srećno u novoj školskoj godiniii!

    Novi post na mom blogu <3 --> http://thestoryofagothic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Neka ti je sa srećom u školi!U redu je što te nije bilo,svi se polako navikavamo..Jedva čekam sledeći post!💋

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Potpuno razumem da ti je na pocetku malo teze da se prilagodis, ali sigurna sam da ces uspeti. :) Vazno je samo da se dobro organizujes i raspolazes svojim vremenom kako treba, a za postove i blog ce se tako naci vremena. :)

    Novi post: www.marsyly.com

    ReplyDelete
  4. Sjajan post!Generalno početak je svuda težak,ali uspećeš!U svakom razredu postoje te 'fine dobrice' koje se posle prvog dana nazivaju 'srećo', 'ljubavi' i slično.Sve što će ti biti potrebno je dobra organizacija,da bi sve postigla!♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  5. Srecan pocetak nove skolske godine! ❤ (sa malim zakasnjenjem heh :D) Ne moraš da pišeš postove dok se ne uhodaš u srednjoj. :) ❤

    eslyisworldview.blogsport.com - storytime iz Grcke! ❤

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!