/> Hashtag Girl: GIVEAWAY: Jingle Bells

Friday, November 25, 2016

GIVEAWAY: Jingle Bells

Dobro se može videti samo srcem! Najbitnije je uvek sakriveno oku. - Antoan de Sent Egziperi

Dragi moji... Čudno od mene, znam, da imam ove izlive ljubavi, ali, verujte, nedostajali ste mi. Nedostajao mi je ovaj kutak dobrote, kreativnosti i mira. Nedostajali su mi ljudi. Nedostajalo mi je osećanje nakon što pročitam svoj novi post i osetim se ponosnom što napredujem. Nedostajali su mi postovi svih ostalih blogera i raznovrsne teme o kojima pišu. Nedostajali ste mi. 

Zato sam odlučila da nešto novo uradim. Prvo, od sada svaki post započinjem divnim citatom za koji se nadam da će vama ulepšati dan. Danas je to citat iz Malog Princa, knjige koju uskoro planiram ponovo pročitati da bih videla kako ću je ovaj put razumeti.
Drugo, odlučila sam da je vreme da uradim darivanje (eng. giveaway). Praznici se približavaju brzinom svetlosti i volela bih da obradujem nekog od vas ovim malim (navodno novogodišnjim) poklončićem.

Pravila se nalaze na kraju posta.








Pravila:


  • Morate biti učlanjeni u moj blog. Ako neko ne zna kako to da uradi, neka slobodno napiše u komentarima.
  • Odgovorite na pitanje: Koji moj post najviše volite? Zašto?
  • Nakon što odgovorite na pitanje u komentarima, napišite svoj e-mail ili nešto drugo na čemu bih vas mogla kontaktirati u slučaju da ne vidite post o proglašavanju.
  • Giveaway vazi samo na teritoriji Srbije!


Pobednik će biti objavljen NA BLOGU!

Giveaway će trajati do 17.12.2016. 






4 comments:

  1. Zaista je divno od tebe što si odlučila da nam daruješ ovako divne stvarčice. :)Što se tiče mog omiljenog posta na tvom blogu, moglo bi se reći da je to post u kome si nam pokazala svoju rođendansku tortu koja mene apsolutno oduševljava. :) Stvarno je bila preeedivna <33
    E-mail: marsapetojevic@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Odličan post draga! Uvijek je dobro vrijeme za giveaway, a ovi poklončići su zaista preslatki. Moj omiljeni post na tvom blogu je "Moje pismo jeseni" jer nekako baš mi se svidjelo sav tvoj način pisanja i totalno sam se uživila, a da ne govorim da mi je jesen omiljeno godišnje doba! Sretno svima *-*
    blogg.petraa@gmail.com
    This is my life

    ReplyDelete
  3. Svi postovi su divni i imaju potencijala da prerastu u nešto zaista kvalitetno i primamljivo svima.Dosta je još postova pred tobom,ali ima tu nešto posebno u svakom od njih-svi su pisani od srca.To ne može svako.Jako mi se svidja post o rodjendancu i onoj magičnoj torti.Puno sreće u daljem blogovanju,čekamo nove postove za knjige koje si kupila...Veliki pozz Moj mail: maraigaga1987@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Pratim te! Novi sam član tvog bloga, pa nijesam pogledala sve postove! Sviđa mi se post ¨Sve, baš sve¨ Divno je napisan. Volim takve postove. I odlična lista knjiga.
    my.sweet.escape111@gmail.com

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!