/> Hashtag Girl: Parče torte | IMPALA tečni puder

Monday, June 27, 2016

Parče torte | IMPALA tečni puder

Ako se ne sećate šta je Parče torte o tome pogledajte > ovde <

Ali, ako vas mrzi da kliknete na taj link, napisaću vam ukratko o čemu se radi :)

U ovoj temi ću raditi recenzije i davati svoja mišljenja o nekim predmetima, događajima...
Ocene će biti prikazane na samom početku posta i ići će ovako:

Parče torte - Sviđa mi se. Naravno, uvek može biti nekih sitnih zamerki, ali sve kad se sabere daje najbolju ocenu.
Pola parčeta - Sredina. Predmet/Događaj (ili šta bilo) ima svojih vrlina, ali ima i mana, tako da se ne može dati neka precizna ocena.
Nijedno parče - Predmet/događaj je ostao bez ijednog parčeta torte, znači nula. Sve same mane, jedna ili dve vrline, ali, sve u svemu, mane preovlađuju.


IMPALA tečni puder


PARČE TORTE

U početku sam koristila samo Essence BB kremu sa kojom nisam uopšte bila zadovoljna. Bila je mnogo 'vodenkasta' i ništa nije prekrivala. Došlo je vreme da se oprostim sa njom i nađem sebi kvalitetan puder koji će me odlično služiti.

Prvo mi je mama predložila da kupim jedan slovenski (ne sećam se imena) jer ga je ona koristila kad je bila mlada i kaže da je bio super. Svaka prodavnica ga je imala, ali u nekim smešnim nijansama koje mi nisu odgovarale. Na kraju smo morale da odustanemo od njega i gledamo dalje. Tražila sam neki ne previše skup puder jer ga ja ne koristim često, pa bi skup bio bacanje para. Nakon što smo joj se 'ispovedile', žena u drogeriji nam je preporučila IMPALA puder. Imala je sve nijanse, od kojih je meni broj 3 najviše odgovarala.


IMPALA tečni puder je dugotrajan i vodootporan. Proizvodi se u Nemačkoj i možete ga kupiti u svakoj lokalnoj drogeriji. Cena je oko 300 dinara (valjda?!).
Sadrži kolagen, vitamin E i UV filter.


Ovako izgleda puder kada se dobro 'ubenduje' (blend in).

(Zagledala sam se u svoju oglasnu tablu i zaboravila šta sam htela da napišem, jej!)
Aha, da! Skupi puderi su bacanje para! Što je skuplji puder - to je nekvalitetniji. Moja mama je sad kupila tečni puder u AVON-u i groozan je. Jako je 'voden', ništa joj ne prekriva i čak nema ni pumpicu nego onaj uvrnuti nastavak (ne mogu ni da objasnim šta je tačno to). Slobodno kupite ovaj, imate sve moje preporuke. ♥


Koji vi puder koristite?


4 comments:

  1. Ja puder najčešće ne koristim, ali ako ga koristim onda isključivo neki lagani. Jako mi se dopada Aura Refresh me, pošto je baš takav. jako mi se dopada boja ovog pudera, moraću da ga potražim. :) <33

    www.marsyly.com

    ReplyDelete
  2. Super blog. Jako mi se svidja kako pises postove. Ja sam pocetnica i volela bih da mi komentarises i uclanis se u moj blog ako nije problem .

    http://selenatorforever651.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Ja puder koristim jedino kada se šminkam za svadbe ili druge specijalne prilike. :D Odličan post! ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Super post! Sviđa mi se kako si osmislila sve ovo oko "parčeta torte".Veoma originalno! Ne koristim puder svakodnevno,ali kada stvljam,koristim Maybelline-ov.

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!