/> Hashtag Girl: PARČE TORTE | Avon Luxe paleta senki | Aura primer

Wednesday, August 17, 2016

PARČE TORTE | Avon Luxe paleta senki | Aura primer



Za raspust sam odlučila da uvežbavam svoju makeup rutinu, pa sam iz tog razloga kupila još neke sitnice ili iz fijoki izvukla stare koje nisam koristila na dnevnoj bazi. Pre dva dana kad sam išla u sitniji kozmetički šoping u velikoj brzini sam dohvatila Aurin prajmer za smanjivanje pora. Iskreno, mislim da meni smanjivanje pora nije potrebno, ali taj prajmer je bio bolji nego klasični koji je veoma mastan (ne volim masne proizvode). Kasnije sam 'povezala' neke misli i zapotala se da možda ovaj prajmer, kad već umanjuje pore, ne stvara i bubuljice? I did some research on the internet i ispalo je da je to tačno. Ali kako se meni pokazao prajmer, napisaću malo kasnije u postu :)
Druga stvar je ta koju sam izvadila iz fijoke i koju nisam dugo koristila, i to je Avon LUXE paleta senki. Nju sam dobila na poklon kao Avon dama i bila sam veoma oduševljena bojama koje su u njoj dolazile.






NIJEDNO PARČE




Da li vi vidite te divne boje? Jedva sam čekala da uradim eye look sa njima. Uzela sam nove četkice i krenula da prelazim preko senki. Šta je ostalo na četkici? Ništa. Četkica se obojila u ružičastu. Rekoh, hajde, možda se na kapku budu videle. Opet ništa. Možda da uradim svočeve na ruci, da vidim kako se nanose prstom? Pogledajte sliku svočeva dole i sami procenite :( 




Pigmentacija - nula. To malo boje što se vidi dobila sam jer sam šest puta nanosila senku. Šest! Da sam samo jednom sad se na slici ne bi ništa videlo. Čisti promašaj! Izbegavajte Avon senke u punom luku!



NIJEDNO PARČE


Kao što sam u uvodu napisala, na internetu su rekli da prajmer koji umanjuje pore takođe stvara i bubuljice, što je i logično. Ako su pre nanošenja prajmera na vašem licu ostale bakterije, prajmer će ih zatvoriti u pore i tako nastaju bubuljice. Molila sam se da nisam bacila petsto dinara i da se to meni ne desi. Koristila sam ga jedanput i to samo 5 minuta! Iste večeri su mi se na licu pojavile četiri bubuljice na mestima na koja sam prethodno nanela prajmer. 


Zelena boje je inače za umanjivanje crvenila, ali meni ga je donela. Nadam se da će moja mama prihvatiti ovaj prajmer jer su njoj veoma proširene pore, da ne dođem u situaciju da moram da ga bacim.



To je to za danas :)  Da li ste vi probali neki od ova dva proizvoda? Utisci?

Do sledećeg posta, ♥♥♥





12 comments:

  1. Delim misljenja sa tobom, vezano za oba proizvoda :)
    Ako zelis mozes pogledati moj blog i uclaniti se, uzvracam :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Ova Avon paletica je tako lijepa, baš sam se razočarala dok sam pročitala da joj je tako loša pigmentacija. Aura bazu nisam probala.. Odličan post!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Sama paletica kao paletica, deluje lepo i privlačno, ipak vidim da je pigmentacija jako loša. Nisam probala ni jedan od ovih proizvoda, ali razmisljam o Aurinoj bazi. Fotke su magične! <33

    www.marsyly.com

    ReplyDelete
  4. Takođe sam kao i ti dobila Luxe paleticu senki i to istu, i takođe se oduševila kada sam videla boje. Jako malo su pigmentovane, ali ove tamnije nijanse mogu da se iskoriste u kombinaciji sa nekim drugim senkama. A što se tiče prajmera, nisam ga probala ali sam planirala i hvala na podeljenom mišljenju o njemu :)

    ReplyDelete
  5. Paletica je jaako slatka,i jako lijepo izgleda međutim očito da je pigmentacija loša.Slike su jako dobre!♥

    My blog: http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  6. Avonove senke ne koristim jer ima mnogo jeftinijih senki koje su bolje pigmentovane od njihovih.Njihove maskare su mi odlične ali senke i ne baš :)

    Pridružila sam se tvom blogu ako želiš uzvrati → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Paletica je baš divna, sve boje su fenomenalne! Baš volim te tonove. Prvi put sam na tvom blogu i oduševila si me i sa slikama i sa tekstom i sa cjelokupnim blogom! You go girl :D
    Coat and cupcake.

    ReplyDelete
  8. Boje senki su divne, gledala sam tu paletu pre par meseci na njihovom sajtu ali pretpostavljam da ima i kvalitetnijih.

    analtevss.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Ne koristim nisat od Avonovih proizvoda osim kupki, i evo sad vidim da je to dobra stvar. Ne volim to kad kazu jedno a prodaju drugo, i to za nimalo nisku cenu. No, hvala ti sto si napisala post i otvorila nam oci. :)

    Na mom blogu je novi post o odrastanju pa pogledaj. ☺
    worldarounyo.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Boje senki su divne,a senke od avona ne koristim baš ali čula sam od svih da su zaista dobre senke.
    Nova sam i mnogo bi mi značilo kada bi pročitala i komentarisala moj novi post,i učlanila se na moj blog. Hvala.♥ http://belablogss.blogspot.rs/2016/08/back-to-school-15-novi-pocetak-iz-ugla.html

    ReplyDelete
  11. Heeei,slučajno sam naišla na tvoj blog, i drago mi je da jesam!
    Postovi su odlični i ideje su extra kreativne i zanimljive :)
    Samo tako nastavi! <3
    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)Iii daa počinjem pisati knjigu,na zadnjem postu je kratki uvod,ako možeš pogledaj i napiši mi mišljenje,jer bi mi tvoje jako značilo <3

    Boomy's Place

    ReplyDelete
  12. http://marijaarmus.blogspot.rs/ pogledajte moj life&style blog nov je

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!