/> Hashtag Girl: HOLIDAY SPECIAL | Gde proslaviti Novu godinu?

Friday, December 11, 2015

HOLIDAY SPECIAL | Gde proslaviti Novu godinu?

Zdravo, dragi moji! Danas se bavimo jednim veoma bitnim problemom za tinejdžere - Gde proslaviti Novu godinu?
Ja svake godine proslavljam Novu godinu sa porodicom. U osam sednemo i zagrevamo se za četvoročasovno čekanje (ne bukvalno zagrevamo, ali pripremamo). U ta četiri sata neko zadrema, pa ga budimo, gledamo TV, komentarišemo najnovije vesti i uživamo. Kad otkuca minut do dvanaest svi ustajemo, ushićeno izlazimo ispred kuće i čekamo još minut. Smrzavajući se načuljimo uši i, čim čujemo prve vatromete, moj ujak i ja vadimo sve što imamo od pirotehnike i bacamo se na posao.
Naravno, u kući nas čekaju pokloni. Ne od Deda Mraza, nažalost. Volela bih da još verujem u njega kao što sam verovala kad sam bila dete. Možda još u dubini duše verujem, ali ne onoliko jako. Sećam se tačno kad je ta čarolija prestala. Bilo je to pre više od pet godina, baka me je zatvorila u kupatilo, a ja onako radoznala morala sam da provirim kroz ključaonicu. I imala sam šta da vidim - moja mama uleće u kuću sa velikom kesom i stavlja je pod jelku. 
Upravo se setih da to nije tema posta, ali drago mi je što sam to sa vama podelila.

Možete Novu godinu proslaviti kod kuće u krugu porodice i najbližih, a možete je proslaviti u krugu prijatelja do kojih vam je stalo.
Jedna od mogućnosti je da idete u grad (ako vaš grad organizuje novogodišnji program sa folklorom ili nekim pevačem). Moj grad organizuje, ali ja nikad nisam išla, jer me to nije privlačilo. Gužva, petarde, pevač za koga me nije briga ni dva posto, hladnoća. Jednom ću morati otići, tek da vidim kako je to stvarno.
Poslednja mogućnost je da kupite kesu čipsa, plazmu, nutelu, fantu i mleko (to je moj kvintet), pustite neki praznični film i uživate.

Kako vi planirate da proslavite Novu godinu?


4 comments:

  1. Nisam još razmišljala gde i šta ću, kao ni šta ću obući. Obilazila sam butike, ali ništa nisam našla. Inače, možda budem čekala Novu sa društvom igrajući razne igre, a možda budem i izašla. Sigurno će kafići organizovati razne žurke, tako daa, ko zna. :)

    The Fashion Spell

    ReplyDelete
  2. Kako i gde god budeš proslavljala - lepo se provedi! ♡:) I srećno sa pronalaskom savršene odevne kombinacije!

    ReplyDelete
  3. Ja nisam za klubove, kafice i tako nesto. Meni je to bezveze jer volim da budem sa ljudima koje volim, tako da vrv neka kucna varijanta...


    Poseti http://makeupnroses.blogspot.rs/2015/12/fake-macnaked-instagramfacebook-shop uskoro giveaway

    ReplyDelete
  4. Ništa specijalno, nas pet idemo kod jedne drugarice, kupićemo hranu i piće, ali meni je ovo sasvim okej <3

    Novi post: andrijanaslife.blogspot.rs

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!