/> Hashtag Girl: 5 stvari o meni

Sunday, January 10, 2016

5 stvari o meni

Ne, ovo neće biti deset klasičnih stvari o meni koje se inače spominju u 'Pitanjima i odgovorima', već neke apsolutno random stvari koje vam znače samo ako živite (ili se družite) sa mnom :)



#1. Sarcasm Queen

Kad biste me sad pitali od kad sam sarkastična, ne bih vam mogla odgovoriti, jer nemam pojma. Zašto?
Zato što je to odjednom doletelo kao način odbrane od ljudske gluposti koje ima na pretek u mom dragom, finom i slatkom odeljenju.


#2. Bila sam Directioner i 5SOSer

Sa naglaskom na bila. Još uvek poslušam neku novu pesmu, ali nisam ni u kakvom hiperaktivnom fandomu čija je zemlja prebivališta Twitter.

#3. Selfi štapovi, pućenje i kojekakve gluposti...
 (ovo će biti moje mišljenje koje ne pokušavam da nametnem nikome, već to spada u stvari o meni)

Ovaj svet propada. Svaki božijim danom jedan deo sveta propadne. Zašto?
Uzmimo za primer jednu devojčicu od 11 godina. Krenula je u 5. razred. Roditelji su na poslu, rade, zarađuju pare i pokušavaju decu da usmere na pravi put, ali žele da njihova deca budu lepo obučena i sita, pa nisu stalno kući, jer plata je kluč svega.
Devojčica koji na pogled izgleda kao malo nevino detence od jedanaest godina, ali zna sve tehnike pućenja, pravila dobre fotografije, meru povlačenja majice niže za veći broj lajkova i kako da izmami od roditelja od sledeće plate novi selfi štap. Hajde, normalno je to za devojčice 14+ godina, ipak je to pubertet i tinejdž godine, ali, čoveče, jedanaest (i mlađe),




#4. 'Idi kući'

Svako od nas je imao neke dogodovštine kad je bio mali koje su uključivale druge ljude oko nas. Na primer, ja kad sam bila mala svakom ko je došao u goste sam se penjala na kauč iznad glave i drala 'Idi kući! Jel' imaš ti svoju kuću? Što si došao?' Nije bilo baš fino, ali šta ćeš :)

#5. Horoskop?

Verujem u horoskop (ne preterano). Uvek kad kupim neki novi časopis prvo što pogledam je rubrika horoskopa. Nije da sam sad opsednuta ili da pridajem neki veliki značaj tome, ali volim da pročitam šta bi to moglo da se desi.

Imate li vi neku čudnu stvar o vama koju biste želeli drugi ljudi da znaju?
Ako da, slobodno je napišite u komentarima :)

5 comments:

  1. Kao mala sam pričala da želim da vozim kamion kada porastem, govorila ljudima da se zovem Persida i bila sam hiperaktivna i užasno tvrdoglava. Tvrdogla sam i sada i nikada ne popuštam. Što se tiče horoskopa, ne verujem u to kao ni u ljubav u tinejdž godinama. Kao mala sam slušala narodnu muziku i nikakva druga nije dolazila u obzir, a sada slušam sve živo što mi se svidi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja ne verujem u ljubav u tinejdz godinama, mislim da to cak i nije ljubav.
      Isto tako sam i ja slusala narodnu muziku, cak sam i nastupala u dnevnom boravku sa pesmama Tanje Savic. :')

      Delete
  2. Ajme super post ♥
    Ja čak mislim da bi selfije u nekoj mjeri trebalo zabraniti ....
    Cak i sminku i sve to za mladje od 15...
    jer svega sto ima na netu cccc
    NO da predjemo na stvar ♥
    Češće piši ovakve postove ♥
    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Hvala! Potrudicu se :*
    Dobra ideja :)
    Sminka neka ostane, ne koriste svi sminku iz fazona, neki je koriste jer se ne osecaju lepo ili nemaju dovoljno samopouzdanja.

    ReplyDelete
  4. Odličan post!Nažalost zavisnik sam od selfija,i ne ispuštam mobitel iz ruku.Mislim da to nije strašno,osim ako se ne uzima i u obzir povlačenje mjaica niže,jer je to zaista grozno.Zanimljiv post.Uživala sam tokom čitanja!Prvi put sam na tvome blogu,i dojam je da ti je blog fantastičan!Divno pišeš!Posjeti moj blog:

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/
    Ukoliko se učlaniš u moj blog,uzvratiti ću ti.Samo mi reci da si se učlanila putem komentara.

    ReplyDelete

Hvala vam svima na komentarima!